top of page

L' art Hollandais dans L’Atelier de Préporché , Frankrijk


Deelnemende kunstenaars expositie L’Art Hollandais 2017 Angelique Otten, Anja van Rijen, Anneke Jansbeken, Antoinette Briët, Bart van der Voort, Carla Kleekamp, Christiane Zeghers, Christie Rusche, Conny Pols, Deodaat Visser, Dick Sierksma, Edith Bons, Els Rijerse, Folkje Nawijn, Fred Couprie, Giel Clijsters, Gonny Geurts, Hans Meeuwsen, Hazel Ling, Hein Severijns, Hetty Kok, Ingrid Zelessen, Jean Cloos,     Jeannet Klement, Jeannette Schneider, Joke Schepers, Joke van der Wal, Jolanda Drukker, Josien van der Werf, Karin Bos, Karla van Geldrop, Lieke Smits, Liesbeth Nieuwenhuijse, Marie-Anne ver Eecke, Marijke Abels, Marijke Hooghwinkel, Marja Thijssen, Mattijs       Wolthaus, Mieke Koenen, Mieke Oldenburg, Nadjezjda van Ittersum, Patty Schilder, Sylvia van Berkel, Vincent van der Geest, Willy Stoet, Wim van Broekhoven, Wim Oudejans,   Wouter Julien van den Haak.

http://www.dekamergalerie.nl/kunstenaars

27 mei t/m 27 oktober 2017 L’Atelier de Préporché Le Bourg

Deelnemende kunstenaars expositie L’Art Hollandais 2017 Préporché Morvan, Frankrijk

Open: zo t/m vr 13.00 -18.00 uur

Angelique Otten, Anja van Rijen, Anneke Jansbeken, Antoinette Briët, Bart van der Voort, Carla Kleekamp, Christiane Zeghers, Christie Rusche, Conny Pols, Deodaat Visser, Dick Sierksma, Edith Bons, Els Rijerse, Folkje Nawijn, Fred Couprie, Giel Clijsters, Gonny Geurts, Hans Meeuwsen, Hazel Ling, Hein Severijns, Hetty Kok, Ingrid Zelessen, Jean Cloos, Jeannet Klement, Jeannette Schneider, Joke Schepers, Joke van der Wal, Jolanda Drukker, Josien van der Werf, Karin Bos, Karla van Geldrop, Lieke Smits, Liesbeth Nieuwenhuijse, Marie-Anne ver Eecke, Marijke Abels, Marijke Hooghwinkel, Marja Thijssen, Mattijs Wolthaus, Mieke Koenen, Mieke Oldenburg, Nadjezjda van Ittersum, Patty Schilder, Sylvia van Berkel, Vincent van der Geest, Willy Stoet, Wim van Broekhoven, Wim Oudejans, Wouter Julien van den Haak.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
  bottom of page