35ste GRAFIEKMANIFESTATIE EN MULTIPLES de Ploegh, Amersfoort 14 januari - 11 maart 2018

January 3, 2018

Uitnodiging voor de 35ste Grafiekmanifestatie & Multiples 14 januari t/m 11 maart bij Galerie de Poegh in Amersfoort . Ik heb voor deze manifestatie wandsculpturen gemaakt in een kleine oplage in verschillende uitvoeringen. Foto: Wallswimmer 2017 keramiek

De manifestatie biedt een verscheidenheid aan kunst in oplage: etsen, hout- en linosneden, litho's, zeefdrukken, fotografie, keramiek en ander kleinplastiek. Tijdens de tentoonstelling wordt per kunstenaar één kunstwerk aangeboden voor een aanbiedingsprijs van € 111,00.

Wekelijks presenteert Galerie de Ploegh een bijzonder event. Zoals een demonstratie mezzotint, een grafiekworkshop voor kinderen, een kunsthistorische lezing, het verhaal over de kunst van het verzamelen, workshops, het derde KM-kunstenaarsgesprek en meer.

Voor meer informatie zie: www.deploegh.nl

De feestelijke opening is zondag 14 januari 2018 om 14.00 uur. Van harte welkom !

 

 

Galerie de Ploegh

Cultuurhuis bij de Flint

Coninckstraat 58

3811 WK Amersfoort

033 – 475 07 70

Openingstijden:

Woensdag t/m vrijdag van 11 tot 17 uur

Zaterdag/ Zondag van 11 tot 16 uur

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
© juni 2017 - 2019