Zelfportret • 22 april 2018 t/m 2 juni 2018

March 28, 2018

 24 kunstenaars van Landelijke Kunstenaarsvereniging  de Ploegh, hebben speciaal voor deze tentoonstelling nieuw werk gemaakt. Zij laten elk op hun zeer eigen wijze zien wat zij verstaan onder een zelfportret. Er zijn geschilderde portretten te zien; anderen presenteren juist het zelfbeeld van hun innerlijk. “Het zelf” blijkt nog niet zo makkelijk te vatten te zijn in een strak omlijnd beeld; er speelt altijd een persoonlijke benadering mee. De feestelijke opening wordt op 22 april 2018 om 15.00 uur verricht door Michiel Deylius. Van harte welkom!

Deelnemende kunstenaars: Peter van den Akker, Dominique Ampe,Hanneke Barendrecht, Barbara Blasing, Hannah Blom, JacquelineBohlmeijer, Jeroen Bakker-Brugman, Michiel Deylius, Lucia Fransen,Bernadette Goossens, Annelies de Greef, Dineke Groenhof Blaauw,Famke Hajonides, Ron Jagers, Jeannet Klement, Maarten van der Laag,Frits Nolte, Mark van Praagh, Mary Schermer, Cecile van Spronsen,Joke Struik, Peter van Tilburg, Linda Verkaaik, Jos Verschaeren.

 

 

 

Galerie de Ploegh

Cultuurhuis bij Flint
Coninckstraat 58 
3811WK Amersfoort
 

 

Openingstijden

woensdag t/m vrijdag
11:00 - 17:00 uur
zaterdag
11:00 - 16:00 uur

Tijdens de kunstkijkroute  ook op zondag open tussen 13:00 en 17:00 uur.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
© juni 2017 - 2019