KUNSTENAARSGESPREK 29 april 15.00 uur (Frits Nolte in gesprek met Jeroen Brugman, Jeannet Klement en Maarten van der Laag.)

April 21, 2018

Expositie Zelfportret

 

Datum:

zondag 29 april 2018, 15:00 tot 16:00

 

Locatie:

 

Coninckstraat 58

Galerie De Ploegh

Amersfoort

 

Op zondag 29 april om 15.00 uur is er in Galerie de Ploegh een kunstenaarsgesprek. Frits Nolte, zelf beeldend kunstenaar, praat met de exposanten Jeroen Brugman, Jeannet Klement en Maarten van der Laag. Het gesprek gaat over hun werk en in het bijzonder over het thema van de expositie, het Zelfportret. Hoe is hun aanpak? Wat beweegt hen? Wat betekent de traditie van het Zelfportret in de schilder- en beeldhouwkunst? En aan de bezoekers wordt de vraag gesteld: wat spreekt U aan in hun werk?

Frits Nolte kijkt en praat samen met de kunstenaars en de bezoekers. Als kennismaking en inspirerende ontmoeting. Verslagen van eerdere kunstenaarsgesprekken werden gepubliceerd in het het tijdschrift KM-kunstenaarsmateriaal. Auteur is Anton Staartjes.

Bij voorkeur vooraf aanmelden via info@deploegh.nl of 033 4750770; toegang is gratis

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
© juni 2017 - 2019