Zin om in februari te komen kleien?

January 10, 2020

Korte keramiekcursus.                           Thema : Dieren in (winter)slaapHet is al weer een tijd geleden, maar voor de liefhebbers geef ik in februari 2 korte cursussen in mijn (nieuwe) atelier, op woensdagochtend en op vrijdagochtend. Misschien weet je zelf iets wat je graag wil maken, dan kun je gewoon lekker aan de slag.

Heb je geen idee? Denk dan eens na over het thema Dieren in winterslaap.
Je kan hier alle kanten mee op. Geabstraheerd  of realistisch met veel details. Met of zonder pootjes. Staand, liggend of hangend aan de muur. En je kunt ze mooi decoreren en glazuren. Kortom je kunt het net zo eenvoudig of ingewikkeld maken als je wil. Er wordt gewerkt in kleine groepjes met individuele begeleiding. Dus geschikt voor zowel beginners als bevorderen.

 

Waar: Retort ateliers, C6 , Rijnsburgstraat 74, 1059AX Amsterdam
Wanneer:
woensdag 5, 12, 19 februari en 4 maart

of 

vrijdag 7, 14, 21 februari en 6 maart.
Tijd: 11.00 - 12.30 uur.


Lijkt het je wat of heb je vragen? Stuur mij dan een privé-berichtje en geef dan aan of je voorkeur uitgaat naar de woensdag of de vrijdag.Ik stuur je dan meer details.  Mocht je een keer niet kunnen, geen probleem, dan maken we een andere afspraak.


Met groet!

Jeannet

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
© juni 2017 - 2019