top of page

Als een vis in het water!


21 juni – 27 augustus: Als een vis in het water met o.a. Ortaire de Coupigny (visblikjes), Barbara Guldenaar (keramiek en aquarellen), Rutger Hiemstra (schilderijen), Edith Janzen (brons), Jeannet Klement (keramiek), Wendy Limburg (keramiek), Edith Madou (keramiek), Maurice Christo van Meijel (keramiek en monoprints), Marian Smit (papiersculpturen) en Annemarie Verschoor (tekeningen en schilderijen).

21 juni – 27 augustus: Als een vis in het water met o.a. Ortaire de Coupigny (visblikjes), Barbara Guldenaar (keramiek en aquarellen), Rutger Hiemstra (schilderijen), Edith Janzen (brons), Jeannet Klement (keramiek), Wendy Limburg (keramiek), Edith Madou (keramiek), Maurice Christo van Meijel (keramiek en monoprints), Marian Smit (papiersculpturen) en Annemarie Verschoor (tekeningen en schilderijen).

Galerie Posthuys Brink 14 1796 AJ De Koog Texel

Openingstijden: woensdag t/m zondag van 11 tot 17 uur.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
    bottom of page