top of page

35ste GRAFIEKMANIFESTATIE EN MULTIPLES de Ploegh, Amersfoort


Uitnodiging voor de 35ste Grafiekmanifestatie & Multiples 14 januari t/m 11 maart bij Galerie de Poegh in Amersfoort . Ik heb voor deze manifestatie wandsculpturen gemaakt in een kleine oplage in verschillende uitvoeringen. Foto: Wallswimmer 2017 keramiek

De manifestatie biedt een verscheidenheid aan kunst in oplage: etsen, hout- en linosneden, litho's, zeefdrukken, fotografie, keramiek en ander kleinplastiek. Tijdens de tentoonstelling wordt per kunstenaar één kunstwerk aangeboden voor een aanbiedingsprijs van € 111,00.

Wekelijks presenteert Galerie de Ploegh een bijzonder event. Zoals een demonstratie mezzotint, een grafiekworkshop voor kinderen, een kunsthistorische lezing, het verhaal over de kunst van het verzamelen, workshops, het derde KM-kunstenaarsgesprek en meer.

Voor meer informatie zie: www.deploegh.nl

De feestelijke opening is zondag 14 januari 2018 om 14.00 uur. Van harte welkom !

Galerie de Ploegh

Cultuurhuis bij de Flint

Coninckstraat 58

3811 WK Amersfoort

033 – 475 07 70

Openingstijden:

Woensdag t/m vrijdag van 11 tot 17 uur

Zaterdag/ Zondag van 11 tot 16 uur

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
    bottom of page