top of page

Haring 13 juni t/m 8 juli 2018

Elk jaar organiseert Galerie Posthuys vanaf Vlaggetjesdag een tentoonstelling over haring, visserij, Hollandse traditie en andere vissoorten. In 2018 is Haringtraditie (en andere verse vis) te zien van woensdag 13 juni t/m zondag 8 juli. Deelnemende kunstenaars: Ortaire de Coupigny (sardineblikjes), Rutger Hiemstra (schilderijen), Jeannet Klement (keramiek) Edith Madou (keramiek), Maurice Christo van Meijel (monoprints en keramiek), Vincent van Ojen (houtdrukken), Gertjan Scholte-Albers (schilderijen), Marian Smit (papiersculpturen), Hein Vandervoort (schilderijen) en Serge de Vries (schilderijen).

Galerie Posthuys

Brink 14 1796 AJ De Koog Texel Openingstijden: woensdag t/m zondag van 11 tot 17 uur.

Haringeters 2018

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
    bottom of page