top of page

Zelfportret • 22 april 2018 t/m 2 juni 2018

24 kunstenaars van Landelijke Kunstenaarsvereniging de Ploegh, hebben speciaal voor deze tentoonstelling nieuw werk gemaakt. Zij laten elk op hun zeer eigen wijze zien wat zij verstaan onder een zelfportret. Er zijn geschilderde portretten te zien; anderen presenteren juist het zelfbeeld van hun innerlijk. “Het zelf” blijkt nog niet zo makkelijk te vatten te zijn in een strak omlijnd beeld; er speelt altijd een persoonlijke benadering mee. De feestelijke opening wordt op 22 april 2018 om 15.00 uur verricht door Michiel Deylius. Van harte welkom!

Deelnemende kunstenaars: Peter van den Akker, Dominique Ampe,Hanneke Barendrecht, Barbara Blasing, Hannah Blom, JacquelineBohlmeijer, Jeroen Bakker-Brugman, Michiel Deylius, Lucia Fransen,Bernadette Goossens, Annelies de Greef, Dineke Groenhof Blaauw,Famke Hajonides, Ron Jagers, Jeannet Klement, Maarten van der Laag,Frits Nolte, Mark van Praagh, Mary Schermer, Cecile van Spronsen,Joke Struik, Peter van Tilburg, Linda Verkaaik, Jos Verschaeren.

Galerie de Ploegh

Cultuurhuis bij Flint Coninckstraat 58 3811WK Amersfoort

Openingstijden

woensdag t/m vrijdag 11:00 - 17:00 uur zaterdag 11:00 - 16:00 uur

Tijdens de kunstkijkroute ook op zondag open tussen 13:00 en 17:00 uur.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
    bottom of page