top of page

Welkom in de ateliers van RETORT !


Kom je op atelierbezoek in Retort?

Je kunt dan gelijk het prachtige werk van een aantal gewaardeerde collega's bekijken en uiteraard is er ook veel te koop! Er is zeer gevarieerd werk te zien. Design, sieraden, schilderijen, fotowerk, keramiek, beeldhouwwerk en encaustic. Deelnemers: www.annemarievink.nl , www.mariannewijermars.nl , www.lisa-holden.com

www.daphnezuilhof.nl , www. jeannetklement.nl , www.josjonkergouw.nl

Adres:

Retort Ateliers, Rijnsburgstraat 74, 1059 AX Amsterdam Open 6 & 7 oktober : 12 - 18 uur Retort is zeer makkelijk bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer, zie link voor de route: http://www.retortproject.nl/contact/

Featured Posts
Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Search By Tags
    bottom of page