top of page

Haring en andere zeewezens


Haring en andere zeewezens (12 juni t/m 7 juli 2019)

Galerie Posthuys organiseert voor de 10e keer een thematentoonstelling ter gelegenheid van vlaggetjesdag. Dit jaar is de titel “Haring en andere zeewezens” en 10 kunstenaars realiseerden sardines en kwallen van was, haringhappers en octopus van klei, steuren van papier en gedecoreerde tulpenvazen. Daarnaast zijn pasteltekeningen te zien, aquarellen, olieverfschilderijen en monoprints. Ook zijn er volop mosselbestekken en tapasprikkers. Zeeuws Blauw debuteert met de “Texelse Haringtraditie”: een beschilderde oesterschelp, geïnspireerd op de 17e eeuwse haringschaal.

Galerie Posthuys

Brink 14 1796 AJ De Koog Texel info@galerieposthuys.nl Openingstijden: woensdag t/m zondag van 11 tot 17 uur.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
    bottom of page