top of page

WINTERSALON 24 november t/m 5 januari 2020


Voor de 2de keer organiseert Galerie De Ploegh een wintersalon met wederom werk van maar liefst 31 kunstenaars. Net als in de Parijse salon tentoonstellingen van weleer zal de galerie van plint tot plafond worden volgehangen met schilderijen, foto’s en grafiek. Daarnaast is er een stoet van beelden te zien die zich als een lint door de ruimte slingert.

DEELNEMENDE KUNSTENAARS: Gerard Akerboom, Anna Belleforte, Barbara Bläsing, Hannah Blom, Carolien Brusse, Henriëtte Coppes, Michiel Deylius, Marie-Louise Dooijes, Harry Dukker, Jan van Dijk, Lucia Fransen, Irma Frijlink, Famke Hajonides, Anton Havelaar, Marjan Jaspers, Jeannet Klement, Davitha van de Kuilen, Flip Lambalk, Adri Langbroek, Nan Mulder,

Heleen van Nieuwland, Justyna Pennards-Sycz,

Ruben van der Scheer, Helmi Schellinger, Monique Sleegers, Cécile van Spronsen, Maartje Strik, Joke Struik, Peter van Tilburg,

Louise de Vries Lentsch, José van Waarde.

Galerie de Ploegh

Cultuurhuis bij Flint Coninckstraat 58 3811WK Amersfoort

(033) 475 07 70 info@deploegh.nl

Openingstijden

donderdag/vrijdag 11.00- 17.00 uur zaterdag/zondag 13.00-17.00 uur

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
    bottom of page