top of page

Grafiek & Multiples I Galerie de Ploegh I 6 t/m 20 februari 2022

6 januari t/m 20 februari 2022 LKG de Ploegh organiseert in 2022 voor de 39e keer de expositie Grafiek & Multiples. Een kunstenaar wil met zijn werk iets vertellen over hoe hij de wereld ziet, wat er in hem omgaat en probeert jou als toeschouwer daarmee te raken. Tijdens de expositie Grafiek & Multiples van LKG de Ploegh tonen wij een grote variëteit aan kunstwerken gemaakt in oplage. Naast grafiek en fotografie worden er werken in keramiek, glas en mixed media aangeboden. Grafiek en ook fotografie maakt gebruik van druktechnieken waarmee meerdere afdrukken worden gemaakt, de oplage. Multiples worden door kunstenaars in een kleine oplage gemaakt.
Tijdens deze expositie laten 60 kunstenaars meerdere werken zien. Alle deelnemende kunstenaars bieden één van hun werken aan tegen de speciale prijs van € 133,- (excl. lijst). Zowel grafiek als multiples zijn altijd herkenbaar door de signatuur van kunstenaar of ontwerper, dat wil zeggen dat het kunstwerk door de techniek laat zien wie de maker is.

Van mij zijn 2 series met 6 wandportretjes te zien


Galerie de Ploegh Cultuurhuis bij Flint Coninckstraat 58 3811WK Amersfoort info@deploegh.nl Zie: https://www.deploegh.nl/gm22-kunst-met-korting/OPENINGSTIJDEN donderdag /vrijdag 11.00-17.00 uur zaterdag/zondag 13.00-17.00 uur


댓글


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
    bottom of page